Procter & Gamble (P&G) firmasının stajyer alım koşulları aşağıda belirtildiği gibidir:

• Mezun veya öğrenci olmak
  • İngilizce biliyor olmak
  • %40 ve üzeri engelliği gösteren sağlık raporu olması (Görme veya bedensel engelliler firmanın fiziksel koşullarının uygun olmaması sebebiyle şimdilik programa dahil edilmeyeceklerdir)
  • Staj süresi 9 ay olmakla birlikte haftada en az 3 gün olacaktır. Staj günleri ise kişinin uygunluk durumuna göre belirlenecektir.

Sosyal Şartlar: Asgari ücret + SGK

Şartları sağlayan kişilerin ekteki CV örneğini doldurup Engeli olan Öğrenci Destek ve Koordinasyon Birimi asistanı Fzt. Ebru AKBUĞA’nın bilgisi dahilinde (ebru.akbuga@yeditepe.edu.tr) Procter and Gamble Şirketi İnsan Kaynakları Departmanı’ndan Aybike TELCİLER’e (telciler.a@pg.com) mail yoluyla iletmesi gerekmektedir.

Konu ile ilgili öğrencilerimize daha detaylı bilgi verebilmek için yakın zamanda bir toplantı planlanmaktadır.

CV örneği için tıklayınız.